Alphas Whiskyauktion kl. 14, lørdag d. 3. februar 2024

100,00 DKK

Beskrivelse

Så er det på tide at holde Whiskybaren Café Alphas første whiskyauktion, og der er lidt af hvert af spændende ting og sager at byde på!!

En til to gange årligt kigger vi på flaskerne på hylderne – både de åbne og de lukkede – og rydder ud, så der bliver plads til noget nyt og lækkert… og de ‘gamle flasker’ ryger under hammeren. Det betyder, du højst sandsynligt kan få fingre i nogle spændende flasker til rigtig fornuftige penge!

Indtil videre er der 45 åbne flasker, 2 hele flasker og 4 dramme (til at nyde undervejs i auktionen), som ryger under hammeren – og der kommer løbende flere til.
Du kan bl.a. byde på to forskellige Thy Distillery-aftapninger, Macallan 27yo single cask (har aldrig været til salg i nogen butikker), JW Blue Label Ghost and Rare Port Ellen Edition, fem forskellige Annandale og en Bowmore 17yo White Sands.

Du kan både være med som køber og sælger. Hvis du har nogle flasker på hylden eller i skabet, som du ved, du aldrig får åbnet, hvorfor så ikke forsøge at sælge dem her? Du bestemmer selv mindsteprisen og skal ikke betale gebyrer el. lign. af salget – kun deltagergebyret 🙂
Hvis du har nogle flasker, du gerne vil have med på auktionen, så kontakt Rune via rune@whiskybaren.dk – og gerne hurtigst muligt, så der der kan laves lidt reklame for dem inden auktionen. (Senest 28. jan.)

Det koster 100 kr. at deltage i auktionen, uanset om man er køber eller sælger eller begge dele – og der følger selvfølgelig en (almindelig) øl med i prisen, så der er lidt til at skylle spændingen ned med 😉

 

OBS! Husk at lave din bestilling som ‘Lokal afhentning’ – så slipper du for at betale porto 🙂