Beskrivelse
Til dagens smagning skal vi en tur over Atlanterhavet og lære amerikansk whisk(e)y lidt bedre at kende – og vi kommer stort set hele vejen rundt med både bourbon, rye, single malt og blended!
De fleste ved, at amerikanerne er ganske gode til at lave de to whiskeyprodukter, de er verdenskendt for – bourbon og rye, men det er ikke alle, der ved, at man også laver single malts i USA.
Vi smager derfor på syv forskellige whiskyer i løbet af dagen, så vi får et godt indblik:
- Four Roses Single Barrel 50% (bourbon)
- Wild Turkey 101 50,5% (bourbon)
- Balcones Eclipse Texas Rye 64% (rye)
- Rieger’s Kansas City Whiskey 46% (blend af bourbon, corn og rye)
- Boulder Spirit Bottled-In-Bond 50% (single malt whiskey)
- Boulder Spirit Peated Malt 46% (single malt whiskey)
- Corsair Small Batch Triple Smoke American Malt 40% (malt whiskey)
Der er masser at smage på – og en ganske fornuftig alkoholprocent, så det kan vist ikke gå hen og blive andet end en god tur over andedammen.
Billetter koster 350 kr/stk og kan købes fysisk i baren i åbningstiden eller ved at skrive en mail til rune@whiskybaren.dk.