Kurv

Tidligere smagninger i Whiskybaren

Whiskybarens Whiskyauktion – lørdag 4. juni 2022 kl. 15

By 4. juni 2022august 15th, 2023No Comments

Nu har du muligheden for at smage sjældne – og dyre – dråber til ganske fornuftige penge, for vi byder for anden gang indenfor til Whiskybarens Whiskyauktion.

Vi tager flaskerne ned fra hylderne, når de har været åbnet i 1½ år – uanset at de stadig smager fremragende! Det betyder, at der i denne omgang bl.a. kan bydes på:
Springbank 10yo Local Barley 2019
Mortlach 25yo
Springbank 24yo The Maltman
Cragganmore 30yo SMWS 37.105 ‘Wooed By Honeyed Words’
Dalmore King Alexander III og mange flere…

(Der tages forbehold for udsolgt inden auktionen!)

Men ikke nok med, du kan byde ind på de gyldne dråber – du kan også selv sælge på auktionen (så længe det er whisky- og spiritusrelateret som fx whiskyglas, whiskykander, lukkede whisky/spiritusflasker, miniatures mv.). Der er ingen gebyrer eller andet for køb og salg – hammerslagsprisen er den endelige pris.
Du sætter selv mindsteprisen for dine genstande, men husk at være realistisk…

Det koster 100 kr. at deltage i Whiskybarens Whiskyauktion, uanset om du er køber eller sælger eller begge dele – og med i prisen får du en iskold øl til at skylle spændingen ned med. Billetter skal købes på forhånd enten fysisk i baren i barens åbningstid eller her (vælg ‘lokal afhentning’, så vi gemmer kvitteringen med dit navn på i baren som din billet).

NB! Hvis du gerne vil sælge på auktionen (og har billet), så kontakt Rune senest 1. juni ved at skrive til rune@whiskybaren.dk

UNDGÅ AT BETALE PORTO! Vælg ‘Lokal afhentning’, så gemmer vi din billet for dig i baren, og du skal bare møde op til auktionen 🙂

Levering 1 - 3 hverdage | God service og kyndig vejledning | 100% sikker betaling