Kurv

Tidligere smagninger i Whiskybaren

KÆMPE JOHNNIE WALKER-UDSTILLING I WHISKYBAREN 26. – 29. DECEMBER 2021

By 26. december 2021august 15th, 2023No Comments

Jeg har efterhånden samlet Johnnie Walker i mere end 10 år, og min samling har efterhånden nået en størrelse på mere end 350 flasker! Det er Danmarks største Johnnie Walker-samling – og måske endda Skandinaviens største… og for at fejre Johnnie Walkers 200-års jubilæum i år, skal samlingen naturligvis fremvises til offentligheden.

Hele samlingen bliver udstillet i Whiskybaren Kahytten i dagene 26. – 29. december kl. 12 – 19, og der er fri entré alle dagene. Vi giver endda en lille JW, du kan nyde, mens du ser udstillingen.

 

Alle fire dage er der mulighed for at deltage i en privat smagning samt få en personlig introduktion til samlingen. Den private smagning foregår kl. 20 – 21.30, og der er udvalgt fire eksklusive whiskyer – 2 x JW a 3cl og 2 x single malt a 2cl.

Billetter til privat smagning koster 350 kr/stk og kan enten bestilles (og betales) i forvejen enten i Whiskybaren eller bestilles ved at skrive en mail til rune@whiskybaren.dk. (De kan IKKE købes gennem webshoppen.)
Såfremt der ikke er udsolgt, kan billetter til den pågældende aftens smagning købes samme dag (online senest kl. 12 og fysisk i baren senest kl. 18).
Der kan være max 10 deltagere pr aften til de private smagninger.

Der vil være tilbud på udvalgte smagesæt (JW, JW/single malts mv.) i hele udstillingsperioden.

Levering 1 - 3 hverdage | God service og kyndig vejledning | 100% sikker betaling